„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

Aleksejs Providenko atjaunots darbā

Daugavpils tiesas tiesnese Regīna Paipale 17. jūnijā Daugavpils pilsētas domes bijušā izpilddirektora Alekseja Providenko lietā pieņēma lēmumu atjaunot viņu darbā. A. Providenko pagājušā gada septembrī vērsās tiesā ar prasību atzīt par nelikumīgu viņa atlaišanu no darba un izmaksāt naudas kompensāciju par morālo kaitējumu un piespiedu bezdarbību.

Komentāri

19.06.2004 08:37
AS
Izsaku vislielāko apbrīnu juristu dueta profesionālajai veiksmei! Tomēr,ja tik neprofesionāli strādā,sniedzot domes vadībai lāča pakalpojumus,jo šī ir tikai pirmā izgāšanās, tad jāpievienojas iepriekšējam komentam par to, ka tā naudiņa būtu jāatlicina no dueta aldziņām vai honorāriem. Pie reizes tomer novēlu viņām atsvaidzināt juridiskās zināšanas par dažām nozarēm. Lepoties tikai ar to, ka "mēs esam juristes, ir tā kā par maz. Strodes kundze, pielieciet abām dāmām pie algas, lai varētu vispirms iegādāties juridisko literatūru un celt kvalifikāciju.Iepriekšējā ID kompetences, darba stils un citas problēmas jau ir cits jautājums.
18.06.2004 15:18
Eva
Vai neesat pamaniijush, ka Latvijaa shii prakse, ar atlaishanaam un peec tam atkal darbaa pienemshanaam, ir vispaar pienemta norma? Nu jau shiis veesmas ir nonaakushas Daugavpilii! Apsveicu! Veikli dariits! Zheel ka atkal no manas kabatas...
18.06.2004 10:33
cunka
Varbut ari tiesas lemums ir pareizs, bet tadu Providenko un tuvuma nevar laist pie izpilddirektora kresla.
17.06.2004 22:22
Bizbiz
Divas žagatas sēž domē, un nespēj brīdināt vadību, ka atlaižot IZPILDDIREKTORU (savu priekšnieku!!!) tas tiek DARĪTS NELIKUMĪGI!!! Vajadzētu liktu abām juristēm samaksāt šos 8 526 latus, par profesionālo NEKOMPETENCI !!! Tad zinātu, ka veltīgi beņķi deldēt!!! TIESAS LĒMUMS ir PAREIZS!!!