„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Daugavpilī atklāts RIMI hipermārkets

18. jūnijā Daugavpils jaunajā tirdzniecības centrā SOLO tika atklāts RIMI hipermārkets. Šis ir jau piektais RIMI hipermārkets Latvijā un pirmais ārpus Rīgas, bet kopumā RIMI Latvia šobrīd ir 39 veikali, no kuriem 34 ir lielveikali, bet 5 hipermārketi.

Komentāri

26.06.2004 22:19
kaija
Rimi kā veikals nav slikts, ar interesantu izvietojumu. Taču kopskats no Cietokšņa ielas ir drausmīgs.
26.06.2004 12:33
Gatis, Milker@one.lv
jā, es arī neesmu apmierināts par latvišu valodas problēmu.... <br>Saprotu, ka Daugavpilī ir vairums krievu ļaudis, bet, ja ir pateikts, ka tika izsludināts konkurss, kāpēc tad neizvēlējās latviešus? <br>Es pats tagad esmu jauns un meklēju darbu, kuru man ļoti vajag.......
22.06.2004 15:26
nepatīkami pārsteigtais
iegriežos jaunajā "RIMI" gandrīz katru dienu. Secinājums ir tikai viens. Daugavpils variantā "RIMI" ir latviešu valodai ļoti nedraudzīgs, pat nedraudzīgāks par "MAXIMA". Rīgas variantā ir otrādi. Neviena manis sastaptā kasiere nerunāja latviski, dažas pat nesaprata, ko es pajautāju latviešu valodā. Bēdīgi-bēdīgi-bē-dī-gi, jo pirms tam bija izsludināts konkurss Dienā un vietējā krievu val. (tikai)iznākošajā presē par to, ka latviešu valodas zināšanas ir obligātas. Tas tikai pierāda, ka mūsu pilsētā valda "blats". Runā, ka veikala vadītājs esot latvietis?