„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
apmācies

Ierosina sasaukt Ilūkstes iedzīvotāju sapulci

  • Ilūkstietis Viktors Cibuļskis vēstulē informējis "Latgales Laiku", ka avīzes 2004. gada 29. jūnija numurs, kurā bija publicēta valsts kontroliera padomnieces Indiras Ozolas sagatavota informācija par pārbaudi Ilūkstes novada pašvaldībā
  • Aktualitātes

Komentāri

14.07.2004 20:20
Man vienmēr
izraisa NEUZTICĪBU šādi "aktīvisti" kā Cibuļska kungs, kas, raugi, PĀRSTĀVOT PENSIONĀRU INTERESES!!! Laikam esmu kaut ko palaidis garām -- vai viņš ir pensionāru apvienības vadītājs??? Vai izliekas par to??? <br><br>Domāju, ka IEDZĪVOTĀJU SAPULCI OBLIGĀTI JĀSASAUC!! Iedzīvotājiem VISU JĀIZSKAIDRO, bez starpnieka Cibuļska kunga, KĀPĒC RADĀS ŠĀDS NAUDAS IZTRŪKUMS... un reizē iepazīstināt ar jaunajiem tarifiem... Tautai jādod iespēja IZTEIKTIES!
14.07.2004 15:48
Domes Deputāts
Ilūkstes dzērājs Cibuļska kungs atkal nodarbojas ar "plānā galdiņa" urbšanu. Valsts kontrole, ja tā uzskata par vajadzīgu, pēc revīzijas var lietu nodot Ģenerālprokuratūrai, bet tas netika darīts, jo neviens nebija zadzis. Uzskatīsim, ka lietu izskata ģ-prokurors Viktors
14.07.2004 09:06
Brālis Tux
Cibuļskim nav ko darīt - laikam. Ja sāktu ķidāt viņa vadīto garāžu kooperatīvu, iespējams, interesantas lietas atklātos?