„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Bērni vairs neiet vecāku pēdās

Daugavpils rajona Silenes ciemata iedzīvotājs, zemnieku saimniecības "Nomale" īpašnieks Mihails Lapkovskis jūtas vīlies ne tikai tāpēc, ka viņa ilggadējā darba augļi izrādījušies nevajadzīgi. Galvenā problēma -- dzīvesbiedru Lapkovsku pieaugušie bērni, šķiet, nemaz nevēlas turpināt vecāku iesākto un bendēt savu veselību dzimtajā zemē.

Komentāri

21.07.2004 00:53
Fruti
TOMĒR, ne bez vecāku atbalsta bērni izskoloti!!! <br><br>Viena dēla redzētais Vācijas laukos, liek aizdomāties, kāds saimniekošanas līmenis ir šajā saimniecībā Latvijas apstākļos! Tagad jau arī pie mums ir iegādāta l/s tehnika līdzīgi kā ārzemēs, kas viegli vadāma un patiešām ir palīgs saimniekošanai. nevis krātīklis kā kolhozu laikos!! <br><br>Lai vai kā, vecāku vietā es gan nepārmestu bērniem par to, ka viņi nav izvēlējušies palikt laukos! Cienot savu ģimeni un turot augstu tās godu!!!! <br><br>Bērni ir izauguši par krietniem cilvēkiem! Par to vajadzētu tikai lepoties!!! Ko tad darītu, ja būtu kļuvuši par plencīšiem, kā dažam labam, arī labi sutuētam vecākam???!!!
20.07.2004 16:36
garoza
Bērni izvēlas savu ceļu. Vai tā ir problēma? Tur jabūt priekam un gandarījumam, ka bērni ir ieguvuši izglītību, viņiem ir savs dzīves skatījums un dzīves meklējumi. <br>Manuprāt, būtu tiešām savādi, ja visi 5 bērni paliktu strādāt piemājas saimniecībā.
20.07.2004 08:09
Brālis Tux
No šī raksta vien ņaudēšana tāda sanāk. Mazāk ņaudēt - vairāk domāt ar galvu - un viss būs labi.