„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.2 °C
apmācies

Vācijas bērni vēlētos atgriezties Naujenē

Naujenē gribas atgriezties vēl un vēl -- sirsnīgi cilvēki, daudz jaunu draugu un saules, un garšīga maltīte. To vasaras nometnes noslēguma ballītē 17. jūlijā Naujenes bērnu namā atzina Vācijas Baddoberanas un Rostokas bērni un pusaudži un viņu audzinātāji.

Komentāri

23.07.2004 11:31
7x7
Nezinām mēs Naujenes cilveekus, neesam garšojusi viņu gatavotās maltītes, bet esam staigājuši pa <br>naujeniešu izveidotajām tūrisma takām..... Dzīvojot pavisam netālu no Naujenes, nezinājām, ka tur ir tik skaistas, sakārtotas un fantastiskas vietas. Paldies visiem, kuri ir pielikuši savu roku un izdomu pie šī skaistuma tapšanas. <br>Pirmajā reizē nepaspējām visu līdz beigām apskatīties, bet mēs noteikti aizbrauksim vēlreiz uz turieni un aicinu arī citus - aizbrauciet, pastaigājiet un vienkārši atpūšaties un jūs to nenožēlosiet, jo tur patiešām ir ļoti, ļoti jauki.