„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Pasniedza Stropu ezera pludmales kvalitātes sertifikātu

Lielā Stropu ezera krastā pie glābšanas stacijas 23.jūlijā Vides departamenta direktors Rolands Bebris Daugavpils pilsētas domes komunālās saimniecības nodaļas vadītājam Aivaram Pudānam pasniedza kvalifikācijas sertifikātu, kas apliecina, ka Lielais Stropu ezers atbilst visām sanitāro normu prasībām, kā arī ir izveidota pilsētnieku atpūtai nepieciešamā infrastruktūra un apstākļi.

Komentāri

28.07.2004 14:14
Jana
Viss jau varbūt ir labi, bet tik lielam iedzīvotāju daudzumam tur ir daudz par šauru, kāpēc nevarētu iekārtot apkārt ezeram vēl kādu peldēšanās vietu, vai tad aizauguši krasti izskatās labāk. Es jau saprotu, ka ar tiem līdzekļiem ir tā pagrūtāk, bet tas tomēr ir nepieciešams. Un vēl, pludmalē varētu tomēr noorganizēt kādu tirdzniecības iestādi. Ja nu līdzpaņemtā ir izrādījies par maz - pat kādu suliņu nevar nopirkt - jāiet uz slimnīcu.