„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.2 °C
apmācies

Daugavpiliete zvēriski nogalināta Cvikavā

Izrādās, ka "krava 400" ar bojāgājušo mirstīgājām atliekām uz Latviju var atceļot ne tikai no militāro konfliktu zonām, kur dienē mūsu miera uzturētāji. Šāds bēdīgs liktenis var sagaidīt arī tos, kas uz ārzemēm dodas ar gluži citu mērķi, piemēram, kā daugavpiliete, pusaudzes māte, 41 gadu vecā Tatjana Finagejeva, kura devās peļņā uz Vāciju un svešā zemē viņu pārsteidza nāve. Tā kā Latvijā un citās ES valstīs nav vienotas kārtības, kādā noformējami dokumenti, kas nepieciešami bojāgājušo pārvadāšanai, šī procedūra izvērtusies tik lielā problēmā, ka, salīdzinājumā ar to, bēres var šķist vienkārša formalitāte.

Komentāri

08.07.2004 20:22
Klāra
Cik Vācijā un citviet strādā no Daugavpils un rajona? Mums jāatceras, ka ārzemēs mūs patiešām uzskata tikai un vienīgi par "melnstrādniekiem". Ja izturi, laimīgi atgriezies, paldies Dievam. <br>Nesaprotu! Kā "bēres var šķist vienkārša formalitāte" - kā teikts tekstā?
08.07.2004 20:12
Raksts
SATRIEC ar savu traģismu. Žēl, ka pietrūcis žurnālista profesionālās - analītiskās pieejas notikušā izklāstā !!! <br><br>ĪRIJĀ no Latvijas strādā aptuveni 15 000 cilvēku, gandrīz tik pat daudz VĀCIJĀ, ANGLIJĀ, AMERIKĀ... <br>Tāpēc PĀRSTEIDZ, ka LATVIJAI nav noslēgta vienošanās vismaz ar TĀM VALSTĪM, kas oficiāli aicina ES jauno dalībvalstu iedzīvotājus darbā par melnstrādniekiem... <br><br>Žēl, ka rakstā NAV MINĒTA apdrošināsanas sabiedrība, kas noforrnēja MEDICĪNAS APDROŠINĀŠANAS POLISI, kas NEKO NEGARANTĒJA Vācijā???????? Cilvēks naudu samaksāja, bet smalki tika apkrāpts!!!! <br><br>Domāju, ka Larisai NEVAJADZĒJA KAUTRĒTIES un vajadzēja NOSAUKT tā saucamo BRĀLĒNU-- TAGAD TURĪGU (ne bez Larisas atbalsta!!!) BIZNESMENI, kas tagad Larisai nepalīdz -- neatdara ar labu, ko pats reiz saņēmis!!!!! <br><br>IZBRĪNA, ka visas lietas sakarā ar bērēm KĀRTO tikai Larisa, bet ko dara CIVILVĪRS un ĪSTAIS VĪRS (pēc dokumentiem!!!), jo tādās reizēs ierasts, ka VISI RADINIEKI, KUR NU vēl vīrieši ar kuriem viena gulta dalīta ar nelaiķi (!!!), IESAISTĀS un PALĪDZ VIENS OTRA ???!!!! Vai žurnālists vienkārši to nav uzrakstījis???? <br><br>VĀCIJĀ bojā gājusī sieviete "r-e-g-u-l-ā-r-i SŪTĪJA naudu meitai, civilvīram, Larisai UN CITIEM RADINIEKIEM"..... bet kā tas gadījās, ka priekš viņas neatradās nauda, lai bez sarežģījumiem tiktu pārvesta mājās????!!!! Paldies, ka DOME un citi palīdzēja!!!