„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Svētceļnieki jau ir ceļā uz Aglonu

Ik gadu uz Aglonu dodas svētceļnieki no tālākām un tuvākām Latvijas pilsētām, mērojot nedēļu vai pat mēnesi ilgu ceļu. Arī no Daugavpils ik gadu pirms pašiem svētkiem iziet svētceļnieku grupas. 9. jūnija rītā ceļā uz Aglonu devās Sv. Dievmātes Marijas draudzes un Sv. Pētera Ķēdes draudzes apvienotā jauniešu grupa apmēram 100 cilvēku sastāvā. Šī svētceļnieku grupa jau piekto gadu dodas uz Aglonu lūgties Dievmātes žēlastību. Šogad tai pievienojušies arī Silenes katoļu draudzes prāvests Vjačeslavs Rosļaks kopā ar savas draudzes locekļiem. Svētceļojumā galvenokārt dodoties jaunieši, taču esot arī vecāka gadagājuma svētceļnieki, stāsta Sv. Dievmātes draudzes katehēte Ņina Šukste.

Komentāri

13.08.2004 09:05
gucci, to kaija
Kas tad ir zaudēts? Attiecībā uz jaunām meitenēm, kuras jūs raksturojāt - piedodiet, bet tā ir izglītības un vides problēma un ne jau Dievs to labos. <br>Tas, ka arī es smēķēju nebūt nepadara mani par sliktāku.
11.08.2004 18:32
Edmunds, edmunc@inbox.lv
JA, cilvecinji jau dazadi- katram savs laiks, un tomer arii tam ar cigareti rokas zinamaa mera ir ilgas pec Dieva. Ari es kadreiz tads biju. Domaju ,ka dzivoju baigi pareizi, kaut ari visu dzivi salaidu greizi. Labi ,ka patiesiba un milestiba uzvar naidu un launumu, un isteniba novelu katram tikt lidz savas dzives Aglonai, un tad mainiisies viss... Tiekamies Aglonaa!!
10.08.2004 10:40
kaija
Cik jauki lasīt, ka svētceļojumā dodas jauni cilvēki, tātad ne viss vēl zaudēts.Savādāk uz ielas paskaties , tas ir ārprāts! Jaunas meitenes, cigarete rokās un lamu vārdi birst kā no maisa. Prieks, ka izvēlēts garāks maršruts , jo tad var apskatīt ar mūsu Latgales ceļa krustus. Ko teikt ? Tiksimeis Aglonā !!!