„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

Piketēs par dzīves apstākļu uzlabošanu kopmītnēs

Daugavpils dome Daugavpils Universitātes studentiem atļāvusi 31. augustā rīkot piketu par dzīves apstākļu uzlabošanu kopmītnēs, pastāstīja Daugavpils domes lietu pārvaldniece Helēna Soldatjonoka. Piketa rīkošana atļauta Vaļņu ielā 29, kur atrodas vienas no labākajām studentu kopmītnes.

Komentāri

24.08.2004 00:00
Students 2
Tieshaam vinja vairs nav studente, ko vinja te jaucaas, kur nevajag?Vai tieshaam shai meitenei praats jau ir aizgaajis sviestaa? <br>Cik var jaukties? Ne vinja maak latvieshu valodu, nekaa...ja Tu dziivo Latvijaa par saviem gadiem varetu iemaaciities latviski runaat, kaa arii, pati runaa, nevis jau iekshaa savus draugus, advokaatus utml... <br>besii araa shis sievishkjis....
21.08.2004 16:30
studente
Bet kāpēc Marjana Ivanova to visu parakstījusi? Viņa vairs nav DU studente. Soldatenoku tas neinteresē? Vai Andrejevs ar saviem pavalstniekiem arī pilsētas Domei ir autoritāte?
20.08.2004 12:09
students
Cik ilgi Marjana Ivanova musinās tautu, nesen musināja strādniekus tagad studentus. Pats kādreiz dzīvoju kopmītnē un sadzīves apstākļi ir ļoti labi,bet ja kādam kaut kas nepatīk kopmītnēs - lūdzu īrejiet privātos dzīvokļus. Es zinu daudzus , kuri padzīvojuši kopmītnes aiziet dzīvot uz privātiem dzīvokļiem, bet ar laiku atgriežas un lūdz lai atļauj atkal dzīvot kopmītnēs. Neesiet naivi un neķeriet M. Ivanovas izmesto "ēsmu".