„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.2 °C
apmācies

Par pašvaldības policista slepkavību -- 5,5 gadi cietumā

Daugavpils pašvaldības policijas darbinieka Ērika Turbina slepkavam 1972.gadā dzimušajam iepriekš vairākas reizes tiesātajam Vadimam Krjukovam Daugavpils tiesa piespriedusi piecus ar pusi gadus ilgu cietumsodu, "Latgales Laiku" informēja tiesā.

Komentāri

28.08.2004 18:53
aleanse
Daugavpils taču vienmēr ar kaut ko " intresantu " izceļas ? Nesen taču bija raksts, kad par vienas pudeles " grādīgā" dzēriena atņemšanu un piekaušanu vienam " nelaimīgajam " piesprieda veselus 8 gadus cietumā, bet šeit par mun. policista noslepkavošanu tikai 5,5 gadi..Kaut kas šeit neštimmē kopā.?
27.08.2004 08:56
Fruti
Par POLICISTA slepkavību TIKAI 5,5 gadi?????!!! <br>VAIRĀKAS REIZES TIESĀTS cilvēks ir jau RECIDĪVISTS!!! <br>Nespēju vien nobrīnīties par DAUGAVPILS TIESAS lēmumu!!!! Varējāt jau nekautrēties un avīzē minēt šī TIESNEŠA- HUMĀNISTA vārdu!!! <br>Citādi paliek tā neomulīgi, ja jauns zēns Rīgā uz dambja ar motociklu netīšām uzbrauc uz vecāku nepieskatīta bērneļa un viņam piesprieda 8 (!) gadus cietumā, tad vairākas reizes tiesātajam RECIDĪVISTAM par TĪŠU SLEPKAVĪBU -- 5,5 gadi!!!!!!