„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.0 °C
apmācies

Dagdā top bērnu un jauniešu centrs

Dagdas jaunieši ar pašvaldības atbalstu nolēmuši izveidot savām interesēm atbilstošu centru, kur lietderīgi pavadīt brīvo laiku. Sabiedriskā organizācija jauniešu apvienība "Dagne" uzrakstījusi projektu un saņēmusi Nīderlandes Karalienes Juliānas fonda atbalstu 20 000 eiro apmērā bērnu un jauniešu centra izveidei bijušajā bērnudārza ēkā, LL pastāstīja Dagdas domes priekšsēdētāja Janīna Tukiša.

Komentāri

30.08.2004 08:22
Muhomors, to jaunais
Izskatas, ka esi viens no tiem, kas jau aizmuka! Ar tik "optimistisku" attieksmi ka Tev, jasledz ari visi bernudarzi? Nu neprotam mes latviesi papriecaties par citu veikumu! Skauz, vai ne? <br><br>No savas puses - Dagdas jauniesiem un domei - malaci, ta turpinat! Lai izdodas!
27.08.2004 12:47
jauns
Centrs varbūt būs, tikai ar tiem jauniešiem neko nevar zināt ,visi jaunieši mūk no Dagdas neatskatoties ,varbūt ka priekšsēdētāja caur kādu fondu sameklēs arī jauniešus.