„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+4.3 °C
apmācies

Ministre pārsteigta par Krāslavas bezdarbnieku slinkumu

29. jūlijā labklājības ministre Dagnija Staķe, Labklājības ministrijas (LM) valsts sekretāre Baiba Paševica un Nodarbinātības valsts aģentūras direktors Ringolds Beinarovičs apmeklēja Krāslavas rajonu, lai apspriestu Latgales novadā aktuālus sociālos jautājumus, LL pastāstīja Krāslavas rajona padomes priekšsēdētājs Andris Badūns.

Komentāri

04.08.2004 20:43
ezis
Lai visi tie vadītāji paskatās uz savām algām un uz paveiktā darba apjomu un lietderību,tad lai māca dzīvot pārējos.Par tādu rajona vadītāja darbu pt 3.ls dienā ar visām pusdienām būtu par daudz maksāt.
03.08.2004 10:29
Madara
Je, no kurienes Jūs ņēmāt tādu summu? Tur maksā labi ja 40 Ls mēnesī, darbs ļoti smags un praktiski nenornmēts (itkā jau oficiāli normēts, bet kad ir pasūtījumi, tad jāstrādā gandrīz līdz ģībonim), sutīgos un galīgi nepiemērotos apstākļos. Par vadības attieksmi pret darbiniekiem vispār nenākas runāt, tā ir vienkārši nenormāla.
03.08.2004 09:08
Je
Beidzot "sovetikus-bezdarbnieki" sapratiis, ka nav ko teereet valsts liidzeklus.vini sakalusiijusies, ka var pelniit miljonus un tagad pat laukos nepiekriit stradaat par 3Ls dienaa+edinashana. Pareekiniet, cik Ls juus dienaa sanemiet (ja ir 5 darbdienas nedeelaa)? Es - 5.57Ls
03.08.2004 08:41
pašval'dibas darbinieks
Cienījamā ministres kundze varēja smalkāk izskaidrot, ko viņa saprot ar vārdu "bezdarbnieku rehabilitācija"!
02.08.2004 22:01
aleanse
Bet vai ministres kundze paintresējās par algu lielumu? Vai ir vērts par niecīgu samaksu darīt ellišķīgi smagu darbu un bojāt veselību? Jo darba samaksa šuvēja profesijā šajos šūšanas uzņēmumos ir neadekvāti zema un bezdarbnieks arī ir cilvēks, kurš vēlas darīt normāli apmaksātu darbu.