„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+8.0 °C
apmācies

Vai Nīcgalē neatbalsta fokloras kopu un pensionārus?

Daugavpils rajona Nīcgales pagasta padomes priekšsēdētājs Pēteris Stikāns, atbildot uz "Latgales Laikā" 27. jūlijā publicēto vēstuli "Folkloras kopas "Nīcgale" skumjā jubileja", neatzina, ka pašvaldība būtu vainojama folkloras kopas izjukšanā un neesot taisnība, ka pašvaldība nevēloties to atbalstīt.

Komentāri

03.08.2004 11:03
asais
Pilnīgi ir jāpiekrīt kritikai . Mikroautobuss ir nopirkts godājamā P. Stikāna personīgajām vajadzībām, ģimenes izbraucieniem. Vai P. Stikāns zina , kā pagastā dzīvo vientuļie slimie pensionāri, kuriem tuvojotie ziemas sezonai nav ne pagales malkas, visa nelielā pensija tiek tērēta zālem un ārstiem. Stikān, atceries ka ar viņu atbalstu tu kļuvu par pagastveci.
03.08.2004 10:16
7x7
Nu kā tad Jūs šitā izrīkojāties ar pensionārēm, iedodami kravas automašīnu. "Gazele" būtu labāk piestāvējusi zemnieku sporta spēlēm un zemnieki jau ir izturīgāki un pieraduši braukāt šāda tipa mašīnās...... Nu tas bija joks, lai gan nedomāju, ka pagastā ir tik daudz transporta, ka visus braucējus vienlaicīgi var nodrošināt ar autobusiem vai vieglajām automašīnām. Neesmu braukusi ar šo mašīnu, nu bet diez vai viņa ir tik " gruzoviska" ka ar viņu nevar braukt vecāka gadagājuma ļaudis.
03.08.2004 08:07
Noverotajs
Ar avīzes starpniecību paveiktie darbi un pieņemtie lēmumi kļūst īpašāki un visiem pamanāmāki. Tagad visi zinās kā veicas dziedāt gribētājiem. Aktieri paliek aktieri.