„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
apmācies

Runcis Rūdis un Inspektors Bebris māca skolēniem noteikumus

10. septembrī „Drošības dienu” ietvaros Daugavpili apmeklēja Valsts policijas Ceļu policijas priekšnieks Visvaldis Puķīte kopā ar saviem palīgiem -- kārtības policijas darbiniekiem Runci Rūdi un Inspektoru Bebru. Kopā ar Daugavpils ceļu policijas priekšnieku Aleksandru Linkeviču viņi ieradās trijās pilsētas skolās, kuras atrodas vistuvāk aktīvas satiksmes ceļiem – Poļu vidusskolā, 1. ģimnāzijā un 15. vidusskolā. Ar vecāko klašu audzēkņiem tikās Visvaldis Puķīte, bet jaunākajiem bērniem ceļu satiksmes noteikumus mācīja atraktīvie policijas darbinieki – Runcis un Bebrs, kuri mazajiem dāvināja gan konfektes, gan gaismas atstarotājus.

Komentāri

16.09.2004 15:32
eXPress, _express_@inbox.lv
Kad juusu cieniijamaa Latgales Laika redakcija sajeegs, ka ir ne tikai 1. gimnaazija, bet arii VIENIIBAS PAMATSKOLA? Kaadaa jums 5. un 6. klase gimnaazijaa? Polichi viesojaas VIENIIBAS PAMATSKOLAA! Kad vienreiz jums pieleks? Buutu taa pirmaa reize, tak nee, cik esmu lasiijis es, taa jau tresho reizi! Kaadaa eedniicaa eedinaaja to bebru? Gimnaazijas? Nee- VIENIIBAS PAMATSKOLAS! Atcerieties, blakus gimnaazijai ir VIENIIBAS PAMATSKOLA!