„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
daļēji mākoņains

Daugavpilieši pateicās dekānam Aleksandram Madelānam

18. septembrī Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapa Jāņa Buļa vadītajā pateicības dievkalpojumā daugavpilieši un viesi sveica Daugavpils Sv. Pētera ķēdēs draudzes dekānu A. Madelānu, kurš svinēja priesterības 55 gadu jubileju.

Komentāri

22.09.2004 11:29
Brālis Tux
Šis ir labais! Tik atraktīvu priesteri reti kad sastapsi! :) Iespadi no viņa "mācībām" kapu svetkos - jautri!
21.09.2004 11:45
ijj
ljooti piekriitu, taa jau ir ka izveidojas saveejo pulks un tad tik raksta viens par otru, bet iisteniibaa arii gods dekaanam vinja jubilejaa, tas ir pienaakums apsveikt tik ilgi kalpojoshu priesteri.
21.09.2004 11:36
monika
Zel ka sveic tikai pilsetas priesterus loti briniskigs priesteris ir Grivas draudze kapec ne viens neuzraksta par vinu cik daudz vins organize pasakumus berniem cik svetkus vins riko berniem tas tiesam ir priesteris kurs censas piesaistit jaunatni nevis klainot bet gan iemacit kautko jauku,cik lidzeku vins tere savu ne viens nepalidz ka pilsetas baznicai kapec gan Madelana kungam tur nestradat no savas kabatas nekas nav jaizliek. <br>Pacensaties uzrakstit ari par kadu ne tikpopularu Priesteri vini ne ar ko sliktaki nav