„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Uzmanieties! Pie stūres dzērāji!

21. septembrī ap pusnakti Kalkūnes pagasta Randenē, Kalkūnes ielā policija aizturēja 1976. gadā dzimušo Nikolaju, kurš vadīja viņam nepiederošu automašīnu Opel Kadet bez autovadītāja apliecības, turklāt viņa izelpā konstatētas 2,44 promiles alkohola. Autovadītājam tika piespriests administratīvais sods – naudas sods 400 latu apmērā, kā arī tika aizliegts divu gadu laikā iegūt autovadītāja apliecību.

Komentāri

28.09.2004 20:57
aleanse, kaijai
Zini, strādāju autoservisā, un mēs neprasām kur persona savu auto ir saskādējusi, un visbiežāk šīs mašīnas tiek remontētas pagrīdes garāžās.
28.09.2004 10:22
kaija
Pagājušajā numurā lasīju, ka uz Rīgas šosejas notrieks kājāmgājējs un šoferis no notikuma vietas aizbēdzis. Pilnīgi nejauši uzzinaju, ka viņš slimnīcā miris. Varbūt būtu jāklauvē ne tikai pie šoferu sirdsapziņas , bet arī pie autoservisu darbiniekiem, kas " pa kluso " remontē tādas mašīnas.