„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Kādreiz slaveni, jo bija īpaši, tagad – īpaši, jo slaveni

Grupai „Tranzīts” Daugavpils esot īpaša ar 1. septembri, jo šajā datumā šeit koncertēts gandrīz visus beidzamos gadus. Ja tā nenotiek, tad viņi „neesot savā ādā”, tāpat kā, ja neapsveic dzimšanas dienā cilvēks, kurš katru gadu to ir darījis un kura sveicieni gaidīti. Arī nākamgad Zinību dienā mūziķi vēlotos koncertēt Daugavpilī. Tā grupas solists Ralfs Rubenis apgalvoja „Latgales Laikam”, bez jebkādiem nodomiem glaimot faniem no Daugavpils.

Komentāri

30.05.2009 18:28
Sintija, sin4a22@inbox.lv
Tranzīts ir pati labākā grupa uz visas planētas! Nost ar Lady Gagu un visiem pārējiem muļķiem TRANZĪTS RULLĒ!
29.02.2008 21:21
tanzitniece, ina1226@inbox.lv
Tranziits ir un paloks kaaa super grupa...nju kurai grupai vel ir tads sovs??? nevienai,tas ir skaidrs.....Tranziits pshi labaakie....un Tranziita ziedu laiki nekad nebeigsies,jo es zinu paaraak daudz cilveeku,kas vinjus dievina un vinju miilestiiba pret Tranziitu tik atri nepazudiis....the best....turaties dzeki,juus esat pashi superiigaakie////
15.11.2007 21:24
una, una22222@inbox.lv
si grupa ir neparspejama!!! dziesmu tekstos ir dzila jega,un liekas ta itka pats Ralfiņš ir visu to piedzivojis ko raxta dziesmas! ari koncertos jau vien paskatoties uz si burviga makslinieka labsirdigo seju ari pasai gribas pasmaidit un pateikt kadu labu,jauku vardu...manuprat viss ko vins dara tas nak no sirds,milu visas vina dziesmas! mana,vidzemes novada tranzitu mil loti,cik es zinu! es esmu viena no sim muzigajam fanem! Tranzita laiks nekad nebus garam vini bija ir un bus manas acis pasi pasi labakie...!!!
25.10.2004 14:36
Karoliina, Tranzits2@one.lv
"Tranziits" ir dzilja grupa, bet vairums Riigas klubu publikas, iipashi nopiipeejushies jaunieshi, ar dzilju intelektu un augstu gariigumu neatshkjiraas. Taapeec pietiks vinjiem ar "blaa-blaa" muuziku. "Tranziits" ir grupa domaajoshiem un dziives garshu juutoshiem cilveekiem. "Tranziits" var lepoties ar kuplu aktiivo fanu pulku gan Riigaa, gan Juurmalaa.
19.10.2004 16:45
sanchux, sanda_a@inbox.lv
nu, nu, kursh gan teica, ka "TR" ziedu laiki jau garaam.... tie, kas paziist sho grupu un seko liidzi visam , kas notiekaas, kaa arii shiis grupas panaakumiem, to jau noteikti neapgalvos!!!!!!! viss tikai saakaas!!!! kaa arii shai grupinjai ir pashi saliedeetaakie un aktiivaakie fani, taa kaa "TR" buus kaut vai vinju deelj!!! turieties, puishi no TR!!!!!!!!!!!
18.10.2004 20:48
Julija, julijastepanova@hetnet.nl
Tranzits ir loti,loti forscha grupa!
09.09.2004 15:07
comrade
'Tranzīta' ziedu laiku sen jau garām... "īpaši, jo slaveni"... iespējams, Latgales pusē viņi varbūt arī ir slaveni, bet citos Latvijas novados "Tranzīts" nav favorītu vidū. Kaut kā nevar manīt "Tranzītu" uzstājamies Rīgas klubos. ;)