„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.2 °C
apmācies

Daugavpilī apkure un karstais ūdens sadārdzināsies aptuveni par 8%

A/s „Daugavpils siltumtīkli” jūnija beigās plāno iesniegt projektu par apkures tarifu paaugstināšanu aptuveni par 8%, „Latgales Laikam” pastāstīja „Daugavpils siltumtīklu” valdes loceklis Edgars Daugelis. Proporcionāli apkures tarifam aptuveni par 8% paliks dārgāks arī karstais ūdens. Šādu lēmumu uzņēmums pieņēmis pēc tam, kad Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija apstiprināja a/s „Latvijas gāze” iesniegtos paaugstināto gāzes tarifu projektus.

Komentāri

13.06.2005 13:56
bebucis
Siltumtrašu rekonstrukcija nav veikta apmēram 13-15 gadus. Siltuma zudumi ir līdz 30%, par ko mēs maksājam no savas kabatas. Paldies cienījamajam Vidavska kungam un Strodes kundzei par tādām rūpēm par cilvēkiem. Un kā izskatās maksāsim vēl vairāk...
13.06.2005 12:28
minka
nu bet kaa tad var sadaardzinaat! par ko tieshi? par to, ka no riitiem no karstaa uudens kraana tek aukstais un ir jaagaida VISMAZ 20 minuutes, lai saaktu teceet karstais!!!vai par to ir jaamaksaa?