„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+4.2 °C
nedaudz mākoņains

Kam dega zaļā gaisma?

Pagājušo piektdien Daugavpils tiesa izskatīja kādu šķietami neparastu lietu, proti, automašīnas vadītājs, kurš pirms trim gadiem notriecis uz ceļa vecu sievieti, iesūdzējis šo pašu sievieti tiesā zaudējuma kompensācijai par sabojāto mašīnu Nissan. Cietusī, 82 gadus vecā Anna uz tiesu ierasties nevarēja, jo kopš liktenīgā negadījuma 2002. gada 25. janvārī viņa pārvietojas ar milzu grūtībām, bet tiesā viņas intereses pārstāvēja māsas dēls, jo pašas Annas vienīgais dēls ir otrās grupas invalīds un dzīvojot Baltkrievijā.

Komentāri

11.06.2005 09:55
Jeny
Saprotams - cilvēciski žēl sievietes, bet ja viņa gāja uz sarkano, tad ... noteikumi paliek noteikumi. Ir jāapsver savas iespējas tikt pāri krustojumam! Gājēji mums arī itin bieži pārkāpj noteikumus, man liekas, ka biežāk nekā braucēji. It sevišķi tas vērojams pie Mego, kur tagad salikti luksofori. Viņam sarkanais, man zaļais un vienalga cenšas pārskriet!