„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.5 °C
apmācies

Pasākumu organizēšanai būs jāpiesakās laikus

20. jūlijā stājies spēkā „Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likums”, kas nosaka pieteikumu iesniegšanas kārtību, tai skaitā nepieciešamos dokumentus un tajā norādāmo informāciju. Pašvaldība iesniegumus izskatīs 10 dienu laikā un gadījumā, ja pašvaldība pieņems lēmumu par atļaujas izsniegšanu publiska pasākuma rīkošanai, pasākuma organizatoram būs jāapdrošina sava civiltiesiskā atbildība. Savukārt atļauju pašvaldība izsniegs tikai saņemot apdrošināšanu apliecinošu dokumentu.

Komentāri

04.08.2005 09:12
jocigais
interesanti, ja pasākuma laikā kāds nejauši ieplēš robu sev kājā vai rokā, vai tad darbosies organizatoru civiltiesiskā atbildība? Apdrošināšanas kompānijas, protams, tik iegūs, taču arī būs tādi, kas ļaunprātīgi izmantos šo likumu. A pēc tam visādas tiesāšanās; man, lūk, koncerta laikā viens milzis uzmina uz kājas un salauza mazo pirkstiņu, prasīšu atlīdzību!!!