„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Kur Daugavpilī var ieturēt gardāko maltīti

27. janvārī Daugavpilī tika sumināti labākie pilsētas restorāni, kafejnīcas, viesnīcas un viesu nami, kuri piedalījās domes pērn izsludinātajā konkursā „Daugavpils pilsētas labākais restorāns, kafejnīca, viesnīca, viesu nams 2005.gadā”. Domes priekšsēdētaja Rita Strode un Mazā un vidējā biznesa atbalsta komisijas priekšsēdētājs Aleksandrs Barbakadze pasniedza konkursa uzvarētājiem piemiņas veltes un ziedus.

Komentāri

12.03.2006 14:04
apelsiins
pie atoostas baro lēti un netīri!!! pārsvarā tur apgrozās noteikta publika, kas var atļauties netīrā ūķī BAUDĪT to, ko tur sauc par ēdienu.
05.03.2006 18:41
xxx
bijam Lidadisa ,dargi ,pocijas mazas, un negarsigi.
26.02.2006 08:08
Ojars
Vislabak tomer var paest pie turka Niko. Pie autoostas baro labi un leti!
24.02.2006 11:40
Jo
Es iesaku: Tallers..uz viestura ielas (ja nemaldos) netālu no MEGO, un vēl Villa Ksenija (dārgi, bet...ir to vērts).Gubernators ir "samaitājies"..Kādreiz bija gardāk! "Vēsmā" - vizuāli viss O.K. , arī ar ēdienu viss kārtībā, bet apkalpojošais personāls...ārprāc!Kur tādus atrod!!!
13.02.2006 14:19
Juzīte, Garozam/-ai
Vārds vietā par Pasaules brīnumiem! Kaitina tāda nekur citur nesastapta nejēdzība, ka pie vislabākā galdiņa sēž un tarkšķ personāls.
13.02.2006 08:20
garoza
Lidadis - lielas porcijas, garšīgi un dārgi. Vēsma - tīri labi, bet baigi tracina, ka ēdiens ir auksts. Punkts (Solo centrs) - labi, bet jāsēž "gaišā gājēju krustojumā" Pasaules brīnumi - laba mūzika, porcijas varētu būt lielākas un varētu būt siltāk. Patīkamāk būtu, ja pie galdiņa pie kamīna varētu sēdēt apmeklētāji, nevis personāls.
10.02.2006 13:11
Benja
Gubernators rulle.. :)))
02.02.2006 22:08
anninja
Nu visās jaunatklātajās ēstuvēs var garšīgi paēst labi, ja pirmā pusgada laikā, vēlāk - ēdiens zaudē savu pirmatnīgo jaunatklāsmes burvīgumu vai nu aiz pierašanas pie tā, vai arī aiz pavāru ekonomijas, cenšoties ietaupīt uz izejvielu rēķina. Bet - tās ir tikai manas subjektīvās domas. Un visur ir par maz zaļumu, vai arī tie tiek apcepti bagātīgā eļļas kārtā, kļūstot nebaudāmi. Gribu sulīgu salātlapu!!!
31.01.2006 14:45
pelmenis
Esmu taalu , taalu , aiz trejdeviņiem kalniem un trejdeviņiem pakalniem . Protams loģiski , ka avīzē viss uzrakstītais nesaīsinātā variantā . Es esmu virtuālais lasītājs
31.01.2006 13:37
Trakais
idiotisms!
31.01.2006 13:24
Eni
Gribiet zināt uzreiz - pērciet avīzi :D
31.01.2006 11:42
Pelmenis
Ar lielu nepacietību gaidīšu visa raksta publicēsanu , lai zinātu kur pusdienās iet .
31.01.2006 11:33
garoza
Galvenais tā arī nav pateikts. Kur tad var visgaršīgāk paēst?