„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Uz mājām. Uz Berķeneli

Te tiešām ir mājas, nevis muzejs, – ne reizi vien šī doma izskanēja Raiņa mājas Berķenelē atjaunošanas 10 gadu jubilejā 10.novembrī. To teica mākslinieki, dzejnieki, žurnālisti, muzeju kolēģi un pašvaldību darbinieki. Šo desmit gadu laikā Raiņa māja kļuvusi par kultūras un sabiedriskās dzīves centru Daugavpils rajonā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

07.01.2013 14:34
Ghadi, aline.barros@bbcr.com.br
Arī man ir šāda vēlme aizbraukt prom, jo nekādi nespēju srsaapt, kas šajā valstī notiek. Bet es mierinu sevi ar domu, ka visā tajā savs mērķis ir arī Dievam. Varbūt kādam šajos grūtajos laikos ir jānāk pie ticības vai kaut kas jāsaprot. Man liekas, ka tieši tad, kad ir grūti meklējam Dieva palīdzību, tieši tad kad liekas, ka palīdzēt nevar neviens, palīgā nāk Dievs pats. Un ja visi aizbrauks, kurš tad strādās kopā ar Dievu, lai izglābtu mūsu mīļo Latviju, un būtu arī par atbalstu tiem, kam šajā laikā patiesi grūti?