„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Hokeja sensācija bija tik tuvu…

Sestdien Daugavpils hokeja komanda “Latgale” aizvadīja izcili skaistu spēli pret Latvijas augstākās līgas čempionāta līderkomandu “ASK/Ogre”. Mēs jau ziņojām, ka šī spēle bija pirmā, kuru Latvijas TV7 tiešraidē raidīja no Daugavpils ledus halles. Domāju, ka spēlētāji, kuru formastērpus rotā arī “Latgales Laika” zīmols, nelika vilties skatītājiem visā Latvijā. Pierādījums tam bija raidījuma “Panorāma” sporta ziņu “Dienas moments”, kurā prieku par gūtajiem vārtiem pauda gan spēlētāji, gan līdzjutēji – rezultāts spēles pamatlaika beigās tika izlīdzināts - 4:4.

Komentāri

18.02.2006 23:50
Broļi latgoli
Daugavpilī Latvijas Atklātā čempionāta spēlē DHK "Latgale" pateicoties diviem gūtajiem vārtiem trešajā periodā 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) apspēlēja HK "Rīga 2000" komandu.
09.02.2006 12:10
Gusts
Ripa tik tiešām atleca no Ogrēnieša slidas, bet kāja nebija "kustībā", blakus bija tiesnesis un es arī to redzēju... Ļoti-ļoti žēl, bet neko darīt