„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

„Borowa MC” gatavojas aprīlim

Kad pirmoreiz tikos ar grupu „Borowa MC”, bija pagājušā gada augusts. Tad jauniešiem albumu izdot vēl tikai bija padomā. Domājams, viņiem pat sapņos nerādījās uzvara „Radio SWH” Latvijas mūzikas topā, Latvijas Radio „Muzikālas bankas” aptaujā, kā arī Latvijas mūzikas ierakstu „Gada balvā” trīs nominācijās – „Labākā hip hop dziesma 2005”, „Labākais hip hop albums 2005” un „Labākā debija 2005”. Tagad, kad viss nedaudz pierimis, „Borowa MC” dalībnieki atzīst, ka jūtoties noguruši, tāpēc nolēmuši atpūsties. Viņi domā vairāk pievērsties darbam un mācībām, taču aprīlī grupa uzsāks savu pirmo koncerttūri, un, iespējams, mūziķus varam gaidīt arī Daugavpilī.

Komentāri

11.05.2006 16:41
medora, scarpia@inbox.lv
Zvaigžņu slimība! Protams, ka ir! Aigaram arī...
31.03.2006 21:25
vysskaistuokuo
Vini ir super!!!! latgalieshiem nav sniipis gaisaa, jo viss, ko vinji dara, ir no sirds!!!! malachi!!! lai forsa koncertture!!! ari Latgales pilseetaas!!! mees gaidam ar nepacietibu!!! ;)))
31.03.2006 17:42
baterija
interesanti, vai pašā Maltā, no kurienes nāk Aigars, kāds ir pateicies viņiem par Maltas tēla daļēju nešanu "pasaulē"? varu derēt, ka daļa kurzemnieku pat nezināja, ka arī Latvijā tāda Malta ir!