„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.4 °C
neliels lietus

Ilona Bagele sapņo par Karmenu un atpūtu vasarnīcā

Dziedātāja Ilona Bagele par savu veiksmīgo un daudzpusīgo karjeru stāsta ar tādu vieglumu, ka, šķiet, viņas ceļš līdz Nacionālās operas solistei, džeza un populārās mūzikas interpretētājai bijis kaisīts rožu ziedlapiņām. Ilona gan neslēpj, ka reiz pat gribējusi visam atmest ar roku. Taču aizvien viņai blakus bijuši cilvēki, kuri mudinājuši un pat piespieduši noticēt sev un turpināt iesākto. Šobrīd Ilona gatavojas izrādei „Figaro kāzas” operā, bet vienlaikus gaida vasaru, atvaļinājumu, lai būtu kopā ar savu dēliņu, ģimeni.

Komentāri

14.06.2008 09:46
Kārlis, carlo6491@inbox.lv
Ļoti laba intervija! Paldies!
24.01.2007 22:47
Andzela, andzela75@inbox.lv
CIENIJAMA ILONA! Cik patīkami ka jums tālejošas domas,panākumi ir tuvu. Jūs esat skolotāja gan saviem studentiem,gan savam bērnam, gan arī mums klausītajiem. Gribu citēt no Konfucija " Apkopotām runām" ATPūšOTIES MāJāS ,SKOLOTāJS IT Kā IZTAISNOJAS, IT Kā ATPLAUKST. Veiksmi jums.Andzela