„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Domes deputāts Jevgeņijs Vladimirovs aizturēts par nelegālu alkohola apriti

10. janvārī par nelikumīgu alkohola tirdzniecību tika aizturēts Daugavpils uzņēmuma AS “Pallada” prezidents, Daugavpils domes deputāts (ievēlēts no partijas “Jaunais centrs”, pagājušajā gada 13. septembrī viņš paziņoja par izstāšanos no domes valdošās koalīcijas) Jevgeņijs Vladimirovs. Beidzamajā domes sēdē 11. janvārī viņš nepiedalījās, kā izrādās, tobrīd viņš jau atradās Daugavpils policijas Īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Policija aizturējusi arī uzņēmuma valdes priekšsēdētāja vietnieku Leonīdu Zaščerinski.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

19.01.2007 20:49
tiri
Ko tur jāpārmāca? Visa Daugavpils zin, ka aizbrucot uz Palladu var nopirkt degvīnu bez akcīzes markām! Vot ta brīnumu atklāja! Pats pirku un redzēju policistus kas tur pirka kastēm tieši šo Pšeņičnaja, bet šņabis viņiem labs! Cits jautājums, pa poliči ir vieni no tiem, kas saņem ienākumu no šo točku slēpšanas, tas arī nav nekāds noslēpums!
17.01.2007 08:12
ohohohoooo!
Kamēr bija koalīcijā, viss bija labi, tagad "neērto" deputātu "jāpārmāca", lai pārāk neraustās???