„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Jaunajā gadā katram jāatrod kaut kas labs

Jaunā gada priekšvakarā Daugavpils kinoteātra “Renesanse” skatuve bija pārtapusi par pasaku salu, kurā Latviešu kultūras centra kolektīvi izdziedāja, izdejoja un izstāstīja pasaku “Pelītes Pīkstītes ceļojums pretī Ziemassvētkiem”.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

21.01.2008 19:34
izskatās
...ka kultūra pilsētā klibo.Par Laimu sarakstījuši veselu lērumu ,te skalo bērnu pasākumu.Ko nu?...
09.01.2008 11:37
Brr
Ar tiem pasākumiem latviešu bērniem tā ir kā ir. No vienas puses tiešām - kāpēc organizatoriem ļoti censties, ja tāpat nav kas skatās, bet no otras puses - vismaz jāciena bērnus, kas uzstājas un viņu pedagogus, un arī bērnu vecākus, kas darba dienā izbrīvē laiku, lai izvadātu mazos uz koncertiem. Gribētos tomēr sagaidīt, lai arī organizatori mazliet rūpīgāk pagatavotos - laicīgi iepazītos ar scenāriju un vismaz neizlaistu paredzētos priekšnesumus... Bet skatuves noformējums gan bija jauks.
07.01.2008 20:13
mh
īpaši ģeniāla bija Renesanses foajē egle, neredzēts murgs, galotne vnk nozāġēta, jo lūk, tālāk ir griesti, cik gan aptaurētam ir jābūt cilvēkam/kiem, kas par to atbild un to tur lika. A pasākums, a ko var gribēt, ja tas nevienam nav vajadzīgs, tad arī taisa tā ķap- ļap.
03.01.2008 16:55
hm
Nu nekad nebūs labu pasākumu latviešu bērniembērniem, ja latviešu bērnu pulkā būs kā: Deniss, Nikita, Nataša, Ruslans, ......(nu jūs jau saprotat par ko iet runa). Un kāds var būt dzejolītis kura vardiem trūkst galotņu.
02.01.2008 14:10
buuuuu
Kā tad izpaudās tas "vāks"? Un vai tad tur bija vēl kāds bērns bez tiem, kas piedalījās koncertā? :) :) :) Nebiju sajūsmā par pasākumu, bet gribētos zināt, kas konkrēti tiek kritizēts
29.12.2007 13:59
beeeeeeeeeeeeeeee
pilnīgs vāks ne pasākums...kauns par to,ka D-pilī NAV sakarīgu pasākumu latviski runājošiem bērniem...