„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-0.9 °C
nedaudz mākoņains

Piešķirta nauda Daugavpils rajona kopienām

No ES struktūrfondiem piešķirts finansējums Daugavpils rajona partnerības attīstības stratēģijai 2006. – 2008. gadam, kas paredz atbalstīt daudzus kopienu projektus.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

27.03.2007 10:37
Muhomors
Izlasieju Arvīda komentarus, taču man līkās, ka itam cilvakam ir cīsī griuti saprast, kas ira kūpienas, kam ira īdvoj nu vīnkorši cīši gribējos pagarbovuot :)
03.03.2007 09:33
Arvīds Turlajs
Izlasieju rokstu; ni roksts latgalīšū volūdā, Jyvsu izpratnī latgalīši ir vysi gon krīvi, gon korklu čiuli, boltkŗivi utt. Tikai ī narunoj latgaliski. Atsavainoju par klivdom. Man bie līgts mōcētīs sovā mōtis volūdā. Mōcātūs tagad, bet nav latgalīšu ābecis. Latgalīšu gruomotys var nūpierkt izdevnāceibā un Reigā bazneicā. ""Paļdis '' ''Latgales laikam'' par lelū guodeibu par avīzis izdavumu krīvu volūdā, jū tū moz dzierd Latgalī it seviški Daugavpilī.
01.03.2007 07:58
Arvīds Turlajs
Naasu rokstu lasies, taču man līkās ka latgalīšim sovā ziamī nav pīšķierts ni santima. Vajag vysim krīvim boltkrīvim ebrejim tikai latgalīšim navajag niko.