„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.2 °C
apmācies

Uzlikt luksoforu vai likvidēt gājēju pāreju?

Daugavpils domes transporta komisija iesniegusi pašvaldībai priekšlikumus uzstādīt “gulošos policistus” pie pilsētas skolām, kā arī Neredzīgo biedrības ciemata teritorijā, kas palielinātu gājēju drošību, pastāstīja Transporta komisijas loceklis, Daugavpils ceļu policijas priekšnieks Aleksandrs Linkevičs. “Latgales Laiks”, kas ne vienreiz vien rakstījis par transporta kustību pilsētā, redz vēl vienu steidzami risināmu problēmu – gājēju pārejas bez luksofora 18. novembra ielā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

09.02.2007 17:06
arī citviet....
18. novembra un Grodņas ielas krustojumā nav nozimes ko mainīt, jo gājējiem arī jāskatās vai viņi paspēs pāriet tramvaja sliedēm pāri . Noņemot gājēju pārejas zīmi vēl vairāk sarežgīs situāciju uz ceļa, jo uz lielveilalu kaut kā arī jātiek. Labāk padomātu par tiem ceļiem kur tiešām gājēju pārejas bez luksofora ir ļoti bīstamas.Viena no tām ir JELGAVAS IELA un L. Dārza krustojums (iepretim 12.skolai un Dautkom ēkai). Tur tiešām ir kautkas jādara, jo tur uz esošajām zimēm auto vadītāji neskatās braucot ar lielu ātrumu. Vēl bīstamāk ir jo tur atrodas pirmo klašu skola.