„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.2 °C
apmācies

“Lai Top!” spēj pat apprecināt papagaili

Cik daudz žurnāla “Lai Top!” numuru vajadzīgs, lai noklātu Daugavpils Universitātes (DU) jaunā korpusa kāpnes? Ar šo jautājumu 28. februārī sākās DU studentu žurnāla “Lai Top!” un Studentu padomes 15 gadu jubilejas pasākums.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

29.03.2007 18:06
Jānis Ezers
Izlasot rakstu, gribējās grimt jaukās atmiņās par jauko kopīgi pavadīto laiku darbojoties gan pie "Lai Top!", gan "Tabulas Rasas":) ... Un tiešām varu teikt tikai to jaukāko par Vitautu, Aini un Armandu!!! Tas bija tik tiešām labs komandas darbs pie pasākuma, kam visi ticēja, domāju, visi ticam arī šodien!!! Patiess prieks, ka izdevumam ir tik labs turpinājums! Ļoti labprāt tiktos ar patreizējiem izdevuma veidotājiem, domāju, to darītu arī Ainis, Vitauts un Armands. Varbūt tas var būt kāds Apaļais galds, varbūt kaut kā savādāk? Lai Veicas! Lai Top! Jānis
27.03.2007 19:26
Ak jaa, frenkijs21@inbox.lv
Nu, nu, info ir mazliet neprecīzs, pie idejas šūpuļa klāt stāvēja tiešām Armands, Ainis, Vitauts. Ezeru gan nepieminu. Lai gan viņš bija tāds tips - ir visur un reizē nekur. Vēl dalību ņēma Gatis Ozoliņš, Normunds Staris, Valdis Lustix un vēl viens džeks no Jēkabpils, atceros tikai iesauku - tipa Garais vai Birkulis.