„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

Viens otram uzdāvinātie Marija un Francis Strupkas

Sestdien Dvietes katoļu baznīcā notiks Marijas un Franča Strupku Zelta kāzu dievkalpojums. Kāzu jubilāri apgalvo, ka tieši šajā baznīcā pirms piecdesmit gadiem Dievs viņus uzdāvinājis vienu otram. “Sestdien Dievam sacīsim paldies un lūgsim veselību,” saka Francis Strupka.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

18.04.2007 13:22
Saucēja balss tuksnesī
Nu ļoti ticīci cilvēki, bet naidu pret citiem tur ilgi. Cilveki jau daudz runā.... Kā var pagriezt muguru māsām, nesaprotu.... Jāprot piedot! Daži cilvēki to iemācās ātri, bet daži to var neiemācīties pat visā savā mūžā!!! Tas atkarīgs no mūsu gribēšanas. Vai jā vai nē? Gribētos lai mācētu piedot, jo baznīcā iešana un sēdēšana pirmajās rindās vēl nenozīmē , ka ticība ir no visas sirds! Lai laba veselība Jums abiem! Tas lai ir domu grauds pārdomām.... visiem mums par mūsu dzīvi, vai mēs visu darām pareizi?
16.04.2007 15:44
režisors
Šet ir pilnībā jāpiekrīt šim paziņai!!!!! Protam jābūt kauns M&F Strupkiem!!!!
13.04.2007 19:34
Paziņa
Tādi dievbijīgi cilvēki, bet ļoti tuvus radus neatzīst! Kāpēc??? Uz šo jautājumu zin atbildi tikai viņi abi. Lai Dievs Jums tomēr to piedot! Lai Jums laba veselība!