„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.2 °C
apmācies

Puisis darbā zaudēja roku

2. jūlijā kāda Daugavpils uzņēmuma betona ražošanas cehā darba laikā notika nelaimes gadījums – 1986. gadā dzimis puisis zaudēja kreiso roku, kas tika ierauta lentas transportierī brīdī, kad viņš mēģināja iekārtu iztīrīt. Puisis tika nogādāts Katastrofu medicīnas centrā, bet šobrīd atrodas Gaiļezera slimnīcā. Vai izdosies roku piešūt, pagaidām nav zināms, jo gūtā trauma ir pārāk nopietna – sadragāta ir arī pleca locītava.

Komentāri

08.07.2007 18:26
Ieva, akula8804@inbox.lv
Avizes un interneta ka vienmer riktigi visu parspile.Es so puisi zinu jau ilgu laiku...vins man pars dienas atpakal zvanija no slimnicas un visu pastastija ka isteniba bija.Jusu raksta rakstits,ka vins esot tirijis iekartu.Ne ta nemaz nav...iekarta taja bridi riktigi labi nestradaja un vins centas to salabot lai viss butu labi,tad peksni iekarta saka stradat ka vajag...koka nuja ar kuru vins iekartu pielaboja tika ierauta iekarta.Vins soka bridi ar visu speku nepadevas iekartai...tada veida roku ar visu plecu un dalu no lapstinas izrava no tas istas vietas.Roku atpakal nepiesuva jo tas vairs nebija iespejams...vins paliks uz muzu invalids-bez kreisas rokas