„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Vladislava Mackeviča soļošanas un makšķerēšanas rekordi

“Latgales Laiks” bieži raksta par Ilūkstes novada jaunajiem sportistiem, kurus līdz mazām vai lielām uzvarām aizvedis Ilūkstes 1. vi-dusskolas sporta skolotājs Vladislavs Mackevičs. Interesanti, ka viņš pats savulaik uzstādījis vairākus Daugavpils rajona rekordus, kurus vēl šodien neviens nav labojis. Šovasar V. Mackevičs piebiedrojies jubilāru pulciņam un sarunā atklāj savu rekordu noslēpumu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

18.09.2007 19:34
nesaprastais
vai Ilukste skolotaji ko dara lietas laba lai ar saviem skoleniem sadarbotos -diktatoru stils un visss
02.09.2007 08:28
Saucēja balss tuksnesī
Vai visi skolotāji atbilst tam , lai spētu iemantot skolēnu cieņu, JO dažkārt to cieņu iemanto ar spēju tikt galā ar klasi, lai vini "nekāptu skolotājam uz galvas "un stundās nedarītu ko vien grib tikai ne klausitos skolotājā? Vai pasniegšanas stils un ieskaidrošanas spējas atbilst tam, lai skolēni saprastu vielu? Vai skolotāji grib, lai skolēni to saprastu, vai arī novada stundu tikai lai tā būtu novadīta? VAI NAV MOTO: Kas gribēs , tas sapratīs! BET KO DARīT TIEM , KURIEM MāCīBAS PADODāS GRūTāK? Vienkārši novēlēt veiksmi viņiem! JO dažkārt skolotāji vienkārši nestrādā ar viņiem! Šie jautājumi tikai ILūKSTEI .Sk. Mackevičs - labs skolotājs! Veiksmi šajā mācību gadā visiem gan skolēniem , gan skolotājiem!
23.08.2007 15:37
skolniece
Cilvēks ar lielo burtu - visslabākais Ilūkstes 1.vidusskolā
11.08.2007 16:33
Dzintra, 1993.gada absolvente
Par skolotaju V.Mackevicu varu teikt tikai labus vardus: atsaucigs, izpalidzigs, laipns, .... Vardos to nevar tik vienkarsi izteikt. Paldies, skolotaj! Paldies ari visiem parejiem Ilukstes 1.vidusskolas ta laika skolotajiem! Vienmer ar siltam atminam atceros vidusskolas gadus un klases audzinataju J.Jankovski, skolotajus V.Mackevicu, Dz.Jankovsku, V.Sternu, B.Skrindzevsku u.c.
10.08.2007 15:59
es
Ar jaukām atmiņām atceros skolas laikus un saprotošo, izpalīdzīgo, dažreiz stingro skolotāju, vīņš mīlēja savu priekšmetu, un protams skolēnus. Paldies par visu ko darījāt mūsu (skolēnu) labā Li jums laba veselība, dzīvespars un sasniedziet un tiecieties pēc jauniem rekordiem ( gan saviem ,gan skolēnu