„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Karaļa kalnā stāv 12 Izraēla cilšu pārstāvji

Kopš pagājušā gada Aglonā kļuvis par vēl vienu tūrisma un atpūtas vietu vairāk, turklāt tai piemīt neparasta aura un svētvietas iezīmes. Ceļā uz Dagdu, Aglonas ezera krastā gleznainā vietā tapis skulptūru dārzs. Zeme pieder Rušonas pagasta uzņēmējam Jānim Stupānam, kas vēlējies savā īpašumā ierīkot vietu Dieva godināšanai. Kalnaino apvidu vietējie izsenis dēvējuši par Karaļa kalnu, lai arī nekādu vēsturisku liecību par tā izcelsmi neesot. Toties ieceres īstenošanai kalns bijis tieši laikā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

05.12.2009 23:30
Diāna, dinaanna@inbox.lv
Esmu katoliete,krustīta katoļu baznīcā,mans Dievs ir Jēzus Kristus,bet par savu garīgo skolotāju,7.gadus, kopš dzirdēju viņa pirmo lekciju uzskatu Ēriku Delperu.Esmu ņēmusi dalību talkās Karaļa kalnā,stādījām ābeles,rušinājām puķu dobes,stādijām krūmus un darot labus darbus atpūtāmies no pilsētas kņadas.Esmu ar viņu daudzkārt runājusi,prasījusi padomus kuri man bija noderīgi,bet nekad neesmu viņam neko maksājusi. Par privāto dzīvi-tā jau saka ka citi zin labāk par pašu.Varu pateikt ka viņam ir forša sieviņa,un viņs ir to pelnījis Un nav ko apskaust citus,ja pašam nesanāk...Pie mums ir saviesies daudz runātāju un dziednieku,kuri tālāk par runāšanu nav tikuši,bet paskataties uz Erika darbiem,vai tie maz cilvēka darbiem līdzinās,vai bez Dieva līdzdalības un svētības maz ir paveicami.Bet daudziem gribu teikt,pirms izsakāt viedokli par kādu cilvēku ieklausieties viņā paši,nevis spriediet pēc citu viedokļiem.Un kad būsiet viņā ieklausījušies,tad ieklausieties savā sirdī,un tad tā arī būs patiesība.Paldies Ērikam par to ko viņš dara.
09.11.2009 22:27
Inta, inta@inbox.lv
Gladiatoram: Cik zinu, tad tu melo. Ēriks bija iepriekš jau daudzus gadus kā škīries un nekāda ģimene nav izjaukta. Šķiet, ka kādam ir nepieciešams par viņu un viņa ģimeni izpaltīt nepatiesu informāciju. Cik zinu, tad viņa ģimene un arī Stupāna ģimene piedalījās Karaļa kalna tapšanas darbos no pirmās dienas. Tas jau daudz ko pasaka pats par sevi.
13.07.2009 20:19
Normunds
Es domāju, ka šis Cilvēks Dievu pazīst labāk nekā mēs pārējie, ieklausīsimies tajā, ko mums saka, un mēģināsim saprast.
18.02.2009 16:24
Lasītājs
Cik man ir zināms tad visu Ē.Delpera kunga darbību pamatā ir vina lieta- finansiālā ieinteresētība. Lai arī viņš mēģina radīt dievticīga un nesavtīga cilvēka iespaidu tomēr viņa reālā rīcība liecina par pavisam ko citu- viņā nav ne miņas no pieticības ko viņš tik aktīvi sludina(resnās zelta ķēdes, jaunās mašīnas kā pašam tā arī jaunajai sievai, ārzemju ceļojumi praktiski ik mēnesi, jaunā māja Ogrē kura tiek būvēta par cilvēku, ar kuru apziņu viņš veiksmīgi manipulē līdzekļiem un daudz kas cits). Tāka silti iesaku esiet uzmanīgi ar šo cilvēku, jo esu redzējis viņa "aktīvās un nesavtīgās" darbības augļus.....
03.06.2008 13:18
X cilvēks:)
Negatīva reklāma arī ir reklāma. Paldies, "reklāmas aģentiem". Informācija gan krasi atšķiras no patiesās, bet tā jau ir, ka gribas kādam tās sensācijas pastāstīt, lai citiem vismaz interesanti klausīties.:) Un kuram gan jaunas meitas nepatīk? Un vēl bija labs teiciens: "Ja kāds Tev spļauj virsū, zini, ka esi viņam priekšā." Skaudība ir vispārpopulāra slimība:)))
21.03.2008 23:32
Draugs
Gladiator, tie ir meli, ko tu sarakstīji! Viņam ģimenē viss ir labi un jau daudzus gadus un joprojām palīdz cilvēkiem. Gladiator, nedari otram to, ko negribi lai tev dara!
12.03.2008 20:29
GLADIATORS
Viņam tā jaunā sieva ir sagrozījusi tā galvu kā neviens tā ir viņa kas ir padarījusi viņu par praktiski citu cilvēku un ne jau uz labo pusi, kādreiz cik viņu pazinu viņš tiešām bija gaišs cilvēks ar spējām, tagad no viņa vairs nav nekā, izjaukta nu jau bijušā ģimene, dēļ viņa jaunās sievas cik zinu tad sauc Dzintra viss ir tur izputināts līdz nemaņai, pats Ēriks vairs nav pazīstams.
28.02.2008 13:29
Iveta, iveta33@inbox.lv
Man bija ļoti grūti, kad es griezos pirms kādiem 3 gadiem pie šī kunga. Biju dzirdējusi, ka viņš var man palīdzēt. Man bija ļoti smags posms dzīvē un vīņš man palīdzēja atgūt veselību un iegūt sirdsmieru. Skulptūru dārzs man ļoti patīk. Paldies, ka tāds skaists dārzs tapis.
28.02.2008 13:25
Jolanta, puke@inbox.lv
Tā nu gan nav taisnība, zuze! Tu kaut ko esi sajaukusi. Delpers ir ļoti uzticams, kārtīgs, atbildīgs cilvēks. Ēriks Delpers vienīgi ir lūdzis Dievam svētību, ja cilvēks lūdz palīdzību. Izskatās, ka kāds te speciāli ceļ neslavu kaut kādu sev zināmu iemeslu pēc. Man pašai arī Ē.Delpers ļoti palīdzēja un viss, ko viņš teica, tas piepildījās. Starp citu uztura bagātinātāji arī man ļoti palīdzēja izveseloties no ļoti smaga veselības stāvokļa. Esmu viņam ļoti pateicīga par visu!
25.02.2008 15:42
zuze, liggykatina@yahoo.com
un okultu metožu mācīšana zem 4 acīm arī Delperim padodas - kādas tik buršanās viņam zināmas - tā saucamajā draudzītē gan viltnieks runā ļoti uzmanīgi - ir gan dziesmu grāmatas, gan lasījumi no Bībeles, gan muzikāls pavadījums uz Bībeles lasījumu fona, gan stāsti par Izraēla zemē redzēto. Bet patiesībā:vilks aitas kažokā. Cilvēki, kas kristietībā ir jaunienācēji var smalki uzķerties un finālā ciest no šīm burvestībām. /augstākminēto saku gan no savas, gan no paziņu pieredzes, individuāli tiekoties ar šo"guru", kad vēl biju naiva
06.01.2008 13:45
Maija
Nesaprotu, kāpēc cilvēki ir tik tuvredzīgi un klausās visādu tipiņu murgos par to kā delpers kontaktējas un sarunājas ar pašu dievu. Tādus cilvēkus agrāk lika trako mājā.
06.01.2008 13:41
Kārlis
E.Delpers nebeidz pārsteigt ar saviem talantiem. Raksta grāmatas, veido skulptūras... Taču vislabāk viņam padodas uzturbagātinātāju tirdzniecība un jaunu meitu pavedināšana.