„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.1 °C
apmācies

Skolotāji saņēma atzinības rakstus un algas palielinājumu

22. augustā Daugavpilī notika Latgales pedagogu konference “Dialogs un saskaņota rīcība izglītībā”, kurā piedalījās arī izglītības un zinātnes ministre Baiba Rivža. Ministre pasniedza Izglītības ministrijas atzinības rakstus un piemiņas veltes trīsdesmit pedagogiem no dažādām Latgales izglītības iestādēm. Konferencē tika pārrunāts ES struktūrfondu atbalsts pedagogiem, vispārējās izglītības saturs, pedagoga darba kvalitāte un izglītības atbilstība darba tirgus prasībām.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.09.2007 11:39
orlena
šķiet, ka valdība nedomā ne par skolotājiem, ne par mediķiem, ne pastniekiem, ne policistiem.... ok... skolotāji, kas pasniedz pamatskolā un vidusskolā saņems augstākas algas gan par to ka viņiem ir sava klase, gan par virsstundām, konsultācijām , mājas darbu labošanu utt... bet.... kas padomās par pirmsskolas skolotājiem.... darbs , kurš ne pavisam nav viegls..., kur audzinātāji nodarbības domā nevis esot pirmsskolas iestādē esot, bet gan mājās, jo pirmssk.izgl. iest. neatliek tam laika .... darbs, pēc kura atnākot mājās tu jūties iztukšots.... :(( :(( :((
28.08.2007 19:04
Aina
"Maksimālais iespējamais atalgojums par vienu likmi no šī mācību gada būšot 550 lati." Kalvītim un Rivžai atkal jādāvina pasaku grāmatas kā mulderu dvīņiem! Lai paši saņem savu "lielo piemaksu" par audzināšanu un lai iet un audzina! Viena likme nozīmē 21 kontakstundu un par to būs 284 Ls+ 10% = ap 320 Ls. Nu no kurienes izrok 550? Gandrīz jāiet pie direktora un jājautā, kur ir mani 550 lati!
28.08.2007 17:32
māra
No kurienes 550 Ls, ja par slodzi ir 280 un maksimālā piemaksa 100 ls(kas bus retajam).Kapec atkal muļķo!!!!!