„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.5 °C
apmācies

Sadega plastmasas pārstrādes ražotne

6. septembrī plkst.23.45 Daugavpilī A. Pumpura ielā 100 paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks nopostīja plastmasas pārstrādes ražotni, kas atradās vienstāva ķieģeļa ēkā, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Daugavpils brigādes inspektora Nadežda Konoreva.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

13.09.2007 16:48
Jonny
Labi, aizgaaju peec aviizes. Preciizi ir taa: "Diemžēl, īpašums bija daļēji apdrošināts, tāpēc īpašnieki varēs segt daļu no zaudējumiem,..." Nu un? Vai ta jeega tekstam bij zudusi? Kaa kaukuram bija zheel, taa joprojaam ir...
13.09.2007 08:53
hei
Jums ir slikta atmiņa, labāk pēc tās necitējiet!
11.09.2007 19:08
Jonny
Nusss, nav man tuvumaa origjinaalaa teksta, citeeju peec atminjas - "Diemzheel uznjeemuums bija apdroshinaats un iipashnieki varees dalju zaudeejuma atguut" ( vai, varbuut, atmaksaat...). Ite ko tas noziimee? Dezinaataajs bija raksta autors, kursh gribeeja izniicinaat uznjeemumu un vinjam tas neizdevaas, taapeec izsaka nozheelu?!!