„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
apmācies

Jaunā apkures sezona sākas ļoti “karsti”

Jaunajā apkures sezonā Daugavpilī plānots pāriet uz norēķiniem par patērēto siltumu pēc siltumskaitītājiem. Par šo un citiem aktuāliem jautājumiem 11. septembrī Daugavpils domē iedzīvotāji diskutēja ar Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieku Oļegu Tolmačovu, SIA “Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” vadītāju Vjačeslavu Širjakovu un SIA “Daugavpils siltumtīkli” valdes locekli Edgaru Daugeli.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.09.2007 20:27
aleanse
Es vienkārši nesaprotu, kāpēc pilnīgi visu nolietoto māju saimniekošana jāuzņemas iedzīvotājiem? Principā,visu 60-gados būvētās mājas vajadzētu nojaukt,jo savus resursus ir jau izsmēlušas...(runa iet par hruščovkām,kur tiešām mājās ir pamatīgas šķirbas ) Saka, ņemiet visi iedzīvotāji kredītus utt, bet ja man mājā dzīvo 80% pensionāri, kuriem pat iztikai knapi pietiek, kur nu vēl ņemt kredītu mājas siltināšanai.Mans viedoklis ir šāds,kad tas viss ir jādala uz pusēm 50% iedzīvotāji,50% lai valsts apmaksā. Kāpēc viss ir "jāuzgrūž" uz iemītnieku pleciem?