„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+8.4 °C
apmācies

“Latvijas pasts” paredz reģionālās preses piegādes cenu palielināt aptuveni trīs reizes

“Latvijas pasts” (LP) nav turējis augustā ar izdevējiem panāktās vienošanās, ka preses piegādes tarifiem nākamgad jāpieaug inflācijas plus 5% apmērā – LP sagatavotajā tarifu projektā cenas paaugstinātas par aptuveni 90%, ceturtdien vēsta laikraksts “ Diena".

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

28.10.2007 12:13
rukis
Pasts pats sev bedri rok! Gan jau nu atradiisies kaads cits piegaadaataajs, kurs par sameeriigu cenu izplatiis preses izdevumus un veel sanems piemaksas no izdevnieciibaam.
04.10.2007 20:36
a
Šausmas brīvajā Latvijā!!! Redz, ka pat roka nodrebēja ..
04.10.2007 20:34
A
Ar pastu ir vāks.Jau tā reti izmantoju pasta pakalpojumus, pēc pēdējās pasta pakalpojumu vajadzības laikam vel retak. Laukos mūsu pasta nodaļu pec 78 gadu darbības nolikvidēja.Tagad aizsūtot no D-pils uz laukiem paciņu kaut vai lata vērtībā, saņēmējam jāmaksā 3 lati par pievešanu, jo redziet tā esot piegāde.Atbild, lai ejot uz pastu, tur izsniegšot bez maksas.Protams, varētu jau aiziet, ja pasts, kā agrāk būtu kilometra tālumā, bet tagad tuvākā pasta nodaļa atrodas 20 km no laukiem.Nu kas, vienkārši pateikt pensionāram vai bērnam-aizejiet uz pastu.Nieka vien fizkultūra-20 km. Šuamas brīvajā Latvijā!!!
04.10.2007 10:15
Saucēja balss tuksnesī
Pastam draud bankrots un klāt lielas bezdarbnieku rindas. Neviens vairs neabonēs preses izdevumus, jo lētāk iegadāties avīzi vai žurnālu kioskā. Es arī vairāk neabonēšu neko, jo arī abonējot preses izdevumi nonāk pie mums vēlāk nekā kioskos!
02.10.2007 16:03
bitite
Nu ko-pasts noies pa burbuli.Škodovs ,kā saka-naškodņičal.Daudziem vairs nebūs iespējams abonēt preses izdevumus."Latgales Laikam" ,lai neietu bojā iesaku pārņemt "Million"pieredzi-viens cilvēks ļoti labi tiek galā ar šīs avīzes izplatīšanu Ilūkstē.