„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+9.2 °C
apmācies

Krāslavas kultūras nama remonta aizkulises

Gaidot 40 gadu jubileju, Krāslavas kultūras nams nolēmis mazliet uzposties. Pirms trim gadiem tika iesniegts projekts Valsts investīciju programmai kultūras nama renovācijas pirmajai kārtai, prasot 300 000 latu. Pērn par projektu atkal atgādināja, taču arī bez rezultāta. Šogad ugunsdzēsēji izteikuši brīdinājumu, ka bez remonta kultūras nama turpmākā eksistence nav iespējama. Īpaši bēdīgā stāvoklī ir skatuve, kuras iekārtas vairs nedarbojas, dēļu grīda ir izdrupusi. Ar steigu jāmaina arī elektroinstalācija. Kultūras nama direktors Jāzeps Dobkevičs saka, ka lētāk izmaksātu uzbūvēt jaunu kultūras namu, taču pagaidām nāksies pielabot padomju laika arhitektūras “šedevru”, kas bijis steigā uzcelts 1967. gadā par godu tolaik svinētajai Oktobra revolūcijas gadadienai. Kopš tā laika vienīgais remonts veikts pirms vairāk nekā 20 gadiem, sagaidot kārtējo partijas kongresu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

09.09.2007 19:56
orlena
Liels prieks, ka attīstās Krāslava un, protams, Krāslavas kultūras nams, jo tas būs skaistāks, jo vairāk to apmeklēs pilsētas iedzīvotāji :)