„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.1 °C
neliels lietus

Arī vislētākais siltums Latvijā kļūs arvien dārgāks

Pagājušais gads uzņēmumam “Daugavpils siltumtīkli” (DS) ir noslēdzies normāli, – sarunā ar “Latgales Laiku” paziņoja DS padomes priekšsēdētājs, Daugavpils domes priekšsēdētājas vietnieks Jānis Lāčplēsis, uzsverot, ka DS ir “aizgājuši no būtiskiem zaudējumiem un to pastāvēšana nav apdraudēta”. Arī jautājumus, kas saistīti ar ražošanas modernizāciju un efektivitāti, siltumtīkli, viņaprāt, ir izpildījuši. Savukārt, runājot par saistībām pret patērētāju, viņš minēja faktu, ka šodien DS ir vislētākais siltums Latvijā, piebilstot, ka šis fakts komentē uzņēmuma darbību pats par sevi. Taču iedzīvotājiem gan par DS, gan par DzKSU un citu dienestu darbu ir visai daudz jautājumu un neskaidrību. Lūdzām uz daļu no tiem atbildēt J.Lāčplēsim.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

24.01.2008 09:34
AAA
"Tas, ka DS ir lētākais tarifs Latvijā, arī ir tā atdeve." interesanti, kopš kura laika 33,04 Ls ir mazāk nekā 27 Ls? Tāds tarifs vēl joprojām ir Rīgā (ja nemaldos)