„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Līvu laukumā Rīgā strādās Daugavpils pārstāvniecība

Jau tuvākajā laikā Rīgā, Līvu laukumā darbu sāks Daugavpils pašvaldības pārstāvniecība. Šo biroju bija plānots atvērt vēl pērn, taču neizdevās atrast piemērotas telpas. Nepieciešamais aprīkojums biroja aprīkošanai tika iegādāts jau pērn, bet šogad izdevies arī atrast piemērotas telpas, kuru noma un uzturēšana pašvaldībai gadā izmaksāšot 10 000 latu. Paredzēts, ka Daugavpils birojā Rīgā būs divas štata vienības, kuras pagaidām vēl nav apstiprinātas, taču ir zināms, ka biroju vadīs Valdis Kudiņš.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

11.01.2008 20:12
mii un zee
Lai nu tante nestaasta, drizaak otraadaak, dar ko var, lai visi normalie jaunie aiztitos un piepes un parejie marasmatikji varetu liidz skuju takai seedeet savaas taburetees
11.01.2008 13:29
Saule
Jā, un vēl prezidentu Daugavpilij arī vajadzētu, lai aizstāvētu visas Latvijas priekšā! Dod Dievs, lai pārstāvniecības atvēršana Rīgā, uzlabotu latviešu un pārējo Daugavpils iedzīvotāju dzīves līmeni. Kā arī veicinātu jauniešu atgriešanos un neaizbraukšanu uz ārzemēm. Vai varbūt tā ir kārtējā naudas līdzekļu norakstīšanas iespēja?
10.01.2008 10:30
garoza
Konsulātu arī vajadzētu. Tad būs droši, ka Daugavpili šajā valstī kaut kas pārstāv, aizsargā.