„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Vietējie autopārvadātāji cenšas noturēties tirgū

Lai ekonomētu līdzekļus un varētu izmaksāt autopārvadātājiem dotācijas, ar Autotransporta direkcijas lēmumu no 15. septembra Latvijā slēgti 305 nerentablie starppilsētu autobusu reisi. Krāslavas rajonā atcelts viens reiss maršrutā Krāslava–Indra, kurā autobuss kursējis ceturtdienās.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

04.12.2008 08:48
Muhomors
Jā, toties reisa "Krāslava - Daugavpils" šoferi bieži (regulāri) grēko ar savu smēķēšanu salonā, vēmiens nāk;( Brauc taču arī mazi bērni un grūtnieces, bet arī citus NORMĀLUS cilvēkus, kam mājās neviens nesmēķē, dūmu smaka TRACINA!!! Esot bijuši jau nez cik brīdinājumi... Laikam pat bezdarbs viņus nebaida ;(
16.11.2008 17:20
AK, mansbox@inbox.lv
Ļoti laipns, akurāts un jauks šoferis brauc maršrutā Krāslava-Aglona-Rēzekne. Ja būtu vairāk tādu cilvēku kā viņš, pasaule mums apkārt kļūtu daudz gaišāka, draudzīgāka un labsirdīgāka. Lai viņam laba veselība, veiksme darbā un sirdsmiers privātajā dzīvē! Lai Dieviņš stāv klāt, braucot pa mūsu neprognnozējamajiem ceļiem!