„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.9 °C
apmācies

Daugavpils Latviešu biedrība svin valsts svētkus un vērtē padarīto

Daugavpils Latviešu biedrība (DLB) ir nostiprinājusi savas pozīcijas Daugavpils sabiedriskajā dzīvē. Par to liecina gan tās biedru skaita pieaugums, – DLB iestājušies 14 jaunbiedri , gan daudzie šogad paveiktie darbi.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

02.12.2008 15:30
Andrejs F, Cirka-Zirgs
Ja godīgi, tad pārējie 13 vismaz neizlikās, ka viņiem tas pasākums baigi interesē, atšķirībā no šiem diviem pajoliņiem. Tu laikam gribi teikt, ka ja tas nebūtu priekšvēlēšanu laiks , tad šitie "gaismekļi" arī atnāktu ??! Kā tad , lika pagaidīt ... ar to jau arī viņi ir nožēlojami, ka pašlaik mēģina "bez ziepēm" ielīst , atnākot ar mazu tortīti uz pasākumu, no kura Eigims spēj uztvert labi ja 10% ... "patrioti" atradušies, smieklīgi ... Starp citu, neviens "Latgales Laikam" netraucēja painteresēties kapēc tie pārējie 13 neieradās, ja jau velk uz nāvīgi objektīvu laikrakstu ... dažu deputātu atbildes varētu pat būt interesantas, Ņemcova, piemēram :)) ... varētu ierēkt ... :)
01.12.2008 10:30
Cirka_zirgs
Andrejam tiešām nesaprast, ka divus klaunus jāpiemin tāpēc, lai cilvēki zinātu, ka pārējie 13 klauni neuzskatīja par vajadzīgu atnākt uz šo pasākumu. Viņi visi parasti skriešus skrien pie krieviem un baltkrieviem...
27.11.2008 23:33
Andrejs F.
Rakstā ir aizmirsts piebilst, ka , PROTAMS, gan Eigima, gan Jankovskas ierašanās motīvs bija tikai un vienīgi dziļā cieņa pret Latviešu biedrību un ārkārtīgā interese par latviešu kultūru, un, PROTAMS, tam nebija pilnīgi NEKĀDA sakara ar tuvojošāmies pašvaldības vēlēšanām ... Un Eigims savu uzrunu teica krieviski ne jau tapēc, ka viņš nespēj latviski divus vārdus sasiet kopā... Nu ko jūs !!! Viņam vienkārši ārkārtīgā pacilātībā un aizkustinājumā bija "atņēmusies" perfektā latviešu valodas presme, "vot tā" !!! Toties himnu viņš noteikti dziedāja skaļāk par visiem !!! Interesanti, jums tur Latgales Laikā partijas un "privātpersonas" JAU TAGAD maksā, lai jūs viņus reklamētu ? Citādi es nesaprotu kapēc šie divi klauni vispār bija pieminēšanas vērti ?