„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Par nepamatotu “ātro” izsaukumu būs jāmaksā 5 lati

Daugavpils neatliekamās medicīniskās palīdzības stacija (NMPS) plāno palielināt maksas pakalpojumu izcenojumus un šis jautājums tika izskatīts domes finanšu komitejā. Maksa tiks paaugstināta pakalpojumiem, kuri netiek segti no valsts budžeta, skaidroja Daugavpils NMPS direktors Viktors Kosnarevičs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

21.04.2008 11:55
PSC, psc@inbox.lv
Trūkst vārdu! Ja es uz ielas ieraudzīšu cilvēku bezsamaņā, vai man jāpatiet garām un jābīstas izsaukt "ātros", jo es taču nezinu no kā viņam slikti palicis?! Ja nu tas cilvēks ir dzērājs? Un pēc tam sabiedrība brīnās- kāpēc tie līdzcilvēki tādi vienaldzīgi? :) Un galu galā- parastais cilvēks nav mediķis un viņš pats nevar būt 100% drošs vai izsaukums neskaitīsies nepamatots. Tā nu nav tā joma, uz kuru ietaupīt.
06.03.2008 22:31
kaa?
Man tas liekas sausmiigi ka Latvijaa par aatraas paliidziibas izsauksanu ir jaamaxaa...Man skiet ka taa ir taada lieta par kuru nebuutu jaamaxaa!!!Uz kurieni juus ejat???Nav briinums ka lielaakaa dalja latvieshu ir aizbeegusi uz aarzemeem!!!!!