„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
nedaudz mākoņains

Pašvaldība atbalstīs visu siltummezglu renovāciju

Daugavpils pašvaldība ar jaunu atbalsta veidu papildinājusi pērn izstrādāto energoefektivitātes veicināšanas programmu 2007.-2010. gadam, kurā paredzēts pašvaldības atbalsts māju energoaudita veikšanā, renovācijas projektu izstrādē un īstenošanā. Pašvaldība plāno segt 30% siltummezglu renovācijas darbu izdevumu arī tām mājām, kuras neapsaimnieko SIA “Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums”, proti, kooperatīviem un citiem māju apsaimniekotājiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.09.2008 09:40
Arčels
Žēl ,bet Kalkūnos un Ķieģeļu ielas rajonā projekti netiek saskaņoti ar zemes īpašniekiem.Interesanti kā ir ar likumu? Vai manā īpašumā jebkurš var nākt un darīt ko vien vēlas???????Konkrēti mani plāni iesūdzēt tādus tiesā,un līdz ar to veicamie darbi Kieģeļu ielas rajonā varētu būt apturēti ,ja neizspildīs vienu manu nosacījumu Ķieģeļu ielas 19,18,16 nama iedzīvotāju labā....... ZEMES ĪPAŠĪNIEKS.