„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
neliels lietus

Māte atguvusi dēlu un dzīves jēgu

“Kopš ir atradies dēls, mana dzīve ir pilnīgi pārvērtusies. Esmu atguvusi dzīves jēgu,” ar prieka asarām acīs saka Irina, kura pēc mokpilniem 16 gadiem atradusi nozagto dēlu Vladimiru.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

26.04.2008 14:48
jons, kargo18@inbox.lv
Prieks ka ir valsti atkal par vienu gimeni vairak. jautajums rodas tads. Ko mate darija viso so laiku 16 gadus? Kapec vina nemekleja to bernu pasa saviem spekiem,bet mekleja palidzibu policija? Visiem zinams ka uz valsts policiju nevar palauties.
14.04.2008 21:28
ak
Pilnīgi piekrītu, lieciet mieru tai ģimenei...nu neko ievērojamu viņi nav paveikuši,arī pusaudzim tā popularitāte pirms eksāmeniem nav vajadzīga....Tiešām,dažreiz mēdiji kā klaču tantes tirgū-kas, ar ko, kapēc, cik ilgi un kā būtu ja būtu....
14.04.2008 11:12
janina, grodzi@inbox.lv
Beidziet reiz siekaloties un taisīt sensāciju no citu cilvēku nelaimes!!! Pamēģiniet vismaz vienu dienu nolikt sevi jūsu "aplaimotā" pusaudža vietā. Kā justos jūs, ja katra ziņkārīgā tante, jūsu izsmeļošās informācijas apgaismota, nāktu jums klāt ar dažādiem jautājumiem un padomiem, kā dzīvot tālāk? Kāpēc tik liela vērība ir negatīvajam? Neatceros nevienu Gada balvas ieguvēju vai kādu izcilu darba darītāju dinastiju, kuru ar tādu centību būtu popularizējuši masu mēdiji. Kā tad ir ar pozitīvo domāšanu? Vai arī ērtāk ir rīkoties pēc klaču tantes principa- jo trakāk, jo labāk, jo vairāk var ieinteresēt "sabiedrību". Skumji, ja tik vien mums ir to interešu...