„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

No jūnija būs jāmaksā par karstā ūdens cirkulāciju

Jau šonedēļ Daugavpilī no centrālās apkures tiks atslēgti vairāki objekti. Pašvaldības AS “Daugavpils siltumtīkli” valdes loceklis Edgars Daugelis atgādina iedzīvotājiem, ka pēc mājas iedzīvotāju vienošanās jebkurā laikā var pieslēgt un atslēgt apkuri, taču apkure dzīvojamam fondam tiek centralizēti atslēgta, ja trīs diennaktis vidējā gaisa temperatūra turas virs plus astoņiem grādiem. Šī bija pirmā apkures sezona, kad iedzīvotāji par patērēto siltumenerģiju norēķinājās pēc siltumskaitītāju rādījumiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

08.07.2008 17:37
XXL
"Tiem iedzīvotājiem, kuri ir demontējuši dvieļu žāvētājus, tāpat būs jāmaksā par cirkulāciju, tikai mazāka summa, kas tiks aprēķināta pēc noteikta koeficienta." --------------------------------------- Мне эта услуга не нужна и я не буду платить за ту услугу которую не заказывал (Закон о защите прав потребителя)!