„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Ceļiniekiem remontdarbu vietā jāvāc atkritumi

Uz šosejas Rīga–Daugavpils–Krāslava–Baltkrievijas robeža Līksnas pagasta teritorijā, netālu no pagrieziena uz dārzkopības biedrību, iekārtota autostāvvieta. Tur dienests novietojis atkritumu konteineru. To, kā tur pašlaik izskatās, jūs redzat fotogrāfijā... Par problēmu, ar kuru beidzamajā laikā regulāri jāsaskaras VAS “Latvijas valsts ceļi” Daugavpils nodaļai, pastāstīja tās vadītājs Gunārs Hmeļņickis.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

16.05.2008 08:49
Ināra, inarite@one.lv
Šis jautājums jārisina rajona vai pagasta pašvaldību līmenī. Cik man zināms, tieši šajā vietā tālak aiz vasarnīcām ir arī ciemats. Kad kāds no "Ribaku" iedzīvotājiem gribēja noslēgt līgumu ar atkritumu izvešanas firmu un konteinera uzstādīšanu, tad saņēma atteikumu, ka vienas saimniecības dēļ nebrauks liekus 10 km. Kur lai apkārtnes iedzīvotāji atkritumus liek? Vai būtu labāks variants izgāzt tuvējā mežā, kā to bieži vien dara vasarnīcu apsaimniekotāji "Ļubastos"?