„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

Pašvaldība neapmaksās roku krēmus un auto aptieciņas

Daugavpils pašvaldības uzņēmumu un iestāžu vadītāju sanāksmē 28. aprīlī domes Iekšējās inspekcijas nodaļas vadītājs Anatolijs Kriviņš atgādināja par nepieciešamību rūpīgāk izvērtēt iepirkuma procedūras, jo arvien vairāk ir gadījumu, kad tās tiek pārsūdzētas.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

10.05.2008 12:45
???
Vienkārši apbrīnojamu normatīvo aktu prasību nezināšanu demonstrē Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Rita Strode un tās pašas iestādes jurists Kriviņš. Vēl ceru, ka varbūt nav pavisam bezcerīgi viņus drusku "apgaismot", tādēļ pacentīšos ar ievadu darba aizsardzībā. Darba aizsardzības likums uzliek par pienākumu darba devējam nodrošināt darbiniekus ar nepieciešamo minimumu 1.palīdzības sniegšanai ( Strodes k-dzei nesanāks neapmaksāt, jo no atbildības par likuma neievērošanu tiek atbrīvoti tikai nepieskaitāmie ) saskaņā ar 2007.gada MK not. Nr.668 prasībām. Un vēl, runājot par roku krēmiem. Protams, ja roku krēmu par pašvaldības līdzekļiem iegādātos Strodes k-dzes vajadzībām, tad tas varētu būt sašutuma vērts, bet ir vēl arī citu profesiju pārstāvji, kuriem risku novērtēšanas rezultātā ir atklāts, ka tas vajadzīgs roku ādas aizsardzībai. Vēlu mūsu pilsētas vadībai gaišus prātus un veiksmi darbā!