„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
apmācies

Pirmo reizi pulcējās Dvietes absolventi un skolotāji

31. maijā pirmo reizi Dvietes pamatskolas vēsturē kopā sanāca absolventi un bijušie skolotāji.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

08.07.2008 12:21
Ivka
Nu bet ja tiešām tur skolas apkārtne nebija sakopta? Mīļie cilvēki, kas mācījās Dvietē, nu atcerieties, kāda bija skola 80. gadu sākumā, vidū un kāda ir tagad? Tiešām, gatavojoties tādam pasākumam, vismaz vietējos bezdarbniekus varētu organizēt, zāli nopļaut. Paskatījos arī fotogrāfijas. Pa šiem gadiem nu praktiski mainījies skolā nav nekas, ja nu vienīgi Ļeņina bilde noņemta :))) Ja cilvēks lietas nosauca īstajos vārdos, tad nav ko piesieties viņas pareizrakstības kļūdām.
16.06.2008 22:43
citas skolas absolvente,, z52k
citas skolas absolvente, Laikam jau arī gramatiku Tev Dvietes skolā neiemācīja, ka raksti ar tik nožēlojami daudz kļūdām! Atceries senču teikto : Visi man labi bija, Kad es pati laba biju, visi mani naidinieki, kad es naida cēlājiņa.
14.06.2008 13:29
apsolvente pirms 20 gadiem, ivetaborkovska@inbox.lv
Liels prieks un gandarījums bija satikt savus klasesbiedrus un ,skolasbiedrus .Pēc tik ilgiem gadiem ir jauki dalītes patīkamās atmiņās par skolas dzīvi par klasesbiedriem.Skumji ka netika organizēti agrāk tādi skolas absolventu pasākumi,un arī vairs nebūs, jo skola vairs nepastāvēs.Tagad pašiem klasesbiedriem jābūt aktīvākie ,lai atkal satiktos.Paldies klasesbiedriem ,kas atrada laiku lai atkal kopā sanāktu.Liels sarūktinājums, ka bijušais skolas skolotājs ,tagadējais pagasta vecis Ainārs Astičs nav varējis atrast pagasta budžetā, lielākais 50,-ls ,lai sakoptu pagata apkārtni.Apsolventi no ,,vecās skolas garajā zālē nevarēja atrast savas atmiņu takas.Arī skolā nekas nav mainījie ,tie paši plaukti kā pirms 20 gadiem.Skola no iekšpuses izskatās vienkārši nožēlojami.Kur paliek pagasta līdzekļi ",kas paredzēti izglītībai???Laiks padomāt .
07.06.2008 18:45
skolniece pirms 26 g .
Liels paldies organizatoriem, skolotājiem visiem , kas atbrauca uz šo sirsnīgo salidojumu! Ļoti aizkustinoši, to vārdiem neizteikt, it sevišķi tas brīdis koncerta noslēgumā, kad visi kā viens veci , jauni piecēlās kājās un applausi bija grandiozi! Paldies Ivetai Plonei -direktorei un Aināram Astičam! Malači! Paldies visiem tagadējiem un bijušajiem skolotājiem! Jūs bijāt vienreizēji! Paldies maniem klasesbiedriem, kuri bija ieradušies! Bija ļoti jautri!